Складови системи от A-Z Solutions

Ако имате нужда от складово оборудване, A-Z Solutions е Вашият компетентен партньор да Ви предложи правилните складови решения за оборудване на Вашия склад. Използвайки широката ни  продуктова гама, ние можем да Ви предложим цялостни решения за Вашия склад.Ние отговаряме индивидуално на различните изисквания на нашите клиенти и изграждаме  концепция за необходимото оборудване и разположението му. Десетилетията опит в съчетание с ноу-хау е едно от най-големите ни предимства. A-Z Solutions с удоволствие ще помогнат с думи и дела във всички аспекти при избора на съоръженията за съхранение. При необходимост ще се отзове с решения за специално складово оборудване при използване на специфични стоки от клиента или при сложни конфигурации на складовите площи.

Нашата гама за складово оборудване в един поглед:

 

Палетни стелажи. Идеални при съхранение на палетизирани стоки. Изисква се оперирането им със складова техника.

Полични стелажи. Най-добрият начин за складиране на дребни товари, като резервни части или козметика. Рамките в даден стелаж служат и за разделители на отделните продукти. Предлагат се голяма гама от аксесоари.

Широкоплощни стелажи. Предназначени, предимно, за обемисти, но леки стоки.

Стелажни решения за съхранение на дълги товари – Конзолни конструкции

Drive-in

Кабелен барабанен стелаж

Стелажни решения за вертикално съхранение на товари

Специално складово оборудване за съхранение

Динамични системи за съхранение

Вертикално-мобилни кули

Shuttle – Satelite съхранение

 

Независимо дали е за Вашия бизнес, болница, библиотека, банка или промишлено предприятие на Вашето търсене за оптимално съхранение,  A-Z Solutions могат да Ви предложат оборудване, увеличаващо капацитета за съхранение и подобряващо ефективността при използването му.

В A-Z Solutions ще намерите високо качество на фиксирани и мобилни складови стелажи за съхранение, които са персонализирани според Вашите изисквания.

Екипът на A-Z Solutions с удоволствие ще отговорят на Вашите въпроси относно системите за съхранение. Просто ни се обадете на +359 8921 680 или ни изпратете запитване на office.bg@a-z-solutions.eu

широкоплощни стелажи

Широкоплощни стелажи

Тези стелажни системи са идеални за масовите стоки. Такава система може да се изгради на един или няколко етажа. Дървени или метални плоскости, както и мрежести подове могат да се използват като търговски издание.

Read More
Kонзолни стелажи

Конзолни стелажи и за дълги стоки

Нашите конзолни стелажи са предназначени да отговорят на Вашите нужди. Тук се обръща внимание най-вече на лекотата при употребата, гъвкавост при оперирането и нивото на инвестициите.

Read More
сателитни-шатъл системи

Сателитни / Шатъл системи

Като системата Сателитните палетни стелажи се характеризират с висока степен на използване в складовете. Подобно на драйв-ин стелажите те могат да работят с големи дълбочини.

Read More
специални конструкции

Специални конструкции

Специални стелажи за съхранение често са решения на комбинация от различни стелажни системи или компоненти.

Read More
драйв ин стелажи

Drive in

Къде няма достатъчно място за разполагане на конвенционални палетни стелажи от една страна , и наличието на достатъчно стока от един тип, от друга , може да се изгради драйв-ин стелажна система.

Read More
платформи

Платформи

Нашите платформи за съхранение на базата на стоманени и метални конструкции водят до по-добро използване на съществуващите помещения.

Read More
Разделителни стени

Разделителни стени

Решетъчни стени се използват предимно за пространствено разделяне. Новите системни стени са снабдени с обикновени или въртящи се врати или такива, от плъзгащи се елементи.

Read More
Полични стелажи на болтова връзка

Болтова връзка

Рафтове в A-Z Solutions са с дълбочина, започваща от 315мм и достигаща до 995 мм. Стандартните височини на рамките са, 2000 mm, 2500 mm и 3000 mm.

Read More
Push Back стелажи

Push Back стелаж

За съхранение на подобни по вид стоки може да се използва Push Back палетни стелажи. В тази система, може да се съхраняват до четири палети в дълбочина.

Read More

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти