Повече информация?

Телефон: +359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

Свържете се с екипа на A-Z Solutions

Оборудване за библиотеки

Библиотечни стелажи от  A-Z Solutions

Библиотека трябва да бъде стимулираща среда, която едновременно и да излъчва спокойствие. Пространството може да се задвижи и по този начин да се достигне напълно свободно и бързо до исканата информация. Най-важният елемент на библиотеката, без съмнение, е форма на съхранение. В лицето на A-Z Solutions ще намерите опитен партньор за Вашата библиотека, чрез предложените от тях съвети и помощ.

Нашите библиотечни стелажни системи са на разположение в различни материали и идеално се вписва в помещенията на всяка библиотека

Подходящи аксесоари за Вашето библиотечно оборудване.

Разбира се, при нас Вие ще получите и богат избор от аксесоари за Вашите библиотечни стелажни системи, като окачващи се или висящи регистри, разделители и етикетодържатели, както и врати за заключване на особено важна или ценна информация.

Мобилни шкафове, стационарни и подвижни стелажни системи.

Нашите мобилни шкафове могат да заменят стационарни стелажи и да гарантира изключително бърз достъп до необходимите документи. Освен това, те намаляват пътя за достигането до документите и осигурява централизиран достъп за групите потребители.

Задвижването на подвижните стелажи се извършва с помощта на манивела, с помощта на ръкохватката/прът/ или чрез „свободни ръце“  в най-новите електрически модели. Ръчно задвижваните стелажи могат на по-късен етап да се заменят с електрически задвижвани панели.

Компактни библиотеки

Нашите компактни библиотечните стелажни системи се движат по поцинковани стоманени релси, които могат да се интегрират във или върху пода по време на строителството или ремонта на помещението. Разбира се, ние също предлагаме решения с подови елементи на готовите или интегрирането на релсите в инсталационно повдигнати подове.

AZ Solutions Компактни стелажи са идеалното решение за архивиране в много малко пространство и могат да бъдат преместени ако е необходимо или разширени на по-късен етап.

Бърз контакт: Телефон:  +359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти