Болтова връзка

 

A-Z Solutions полични стелажи на болтова връзка

 

A-Z Solutions предлага широка гама от стелажни системи, които се използват в зависимост от приложението и изискване.

Освен изпълнението като покритие: праховобоядисани  рафтове или поцинковани полици, използването на системите се определя от съхраняваната стока и нейното тегло.

Рафтове в A-Z Solutions са с дълбочина, започваща от 315мм и достигаща до 995 мм. Стандартните височини на рамките са , 2000 mm, 2500 mm и  3000 mm.

Болтови рафтови стелажи с класическите ДЕКСИОН ъгълови планки са,  разбира се,  все още на разположение, въпреки че е ясно изразена тенденцията към  преминаване към лесния за монтиране на стелаж на безболтова връзка.

Профилите от поличната система на болтова връзка, тип  Dexion са налични и се използват най-често като строителни профили или при изработването на специфични конструкции.

При нас можете да получите оригинални рафтове ДЕКСИОН.

A-Z Solutions полични стелажи се предлагат като единични и сдвоени стелажи, едноетажна или многоетажни системи, стигащи до 4 етажа, приблизително до 10 метра височина.

Аксесоари като: разделители, подпорни греди, аксесоари за съхранение на автомобилни гуми и резервни части на склад, задни и странични плътни и мрежещи стени решетка както и заключващи се врати, са възможни.

От елементите на болтова връзка успешно могат да се създадат подвижни колички, преместващи необходими елементи до производственото място.

Нашите стелажи могат да се изпълняват и като мобилни стелажи и плъзгащи се стелажи. Това ги прави особено подходящи при наличие на малки пространства!

Повече информация? Телефон: +359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти