Конзолни стелажи и за дълги стоки

Конзолни стелажи за съхранение на дълги товари от А-Z Solutions

 

Искате ли да си спестите пространство чрез ефикасно съхранение на Вашите дълги стоки?

Вие търсите сигурно решение за Вашите дълги товари?

Имате нужда от индивидуални решения за съхранение?

Дали греди, стоманени профили, мебели или обемисти тръби – стелажите за съхранение на дълги стоки от  A-Z Solutions Ви предлагат решение за тяхното складиране. Решение, спестяващо  място и време.

Обикновено се изискват специални съоръжения за съхранението на дълги стоки. Ако те не са твърде тежки, манипулацията се извършва на ръка, в противен случай чрез различни по вид и възможности кари или кранове.

Конзолните стелажи са икономично решение за по-добър достъп.

Конзолни стелажи

Нашите конзолни стелажи имат ограничения само в задната част на нивата ако конзолите са скосети. Конзолите могат да бъдат заварени към колоните или да са регулируеми чрез захващане с болтова връзка или клик система.

Нашите конзолни стелажи са предназначени да отговорят на Вашите нужди. Тук се обръща внимание най-вече на лекотата при употребата, гъвкавост при оперирането и нивото на инвестициите.

Нивата на съхранение зависят от натоварванията на съхраняваните материали, както и от тяхната дължина.Всеки един стелаж се проектира индивидуално според нуждите на клиента. Въпреки това, отделни стандартни модули са на разположение за по-малки височини.

За всички конзолни стелажи е особено важно да се отбележи зоната на манипулация и да се определят точните дължини. Пътищата и подходите до и пред конзолните стелажи трябва да се адаптират към вида на манипулация и движението на дългите стоки.

Нашите метални кутии с телескопични полици са идеално решение за съхранение на пластмасови или метални плочи и панели с различни размери.

Създаване на пространство чрез използване на мобилните конзолни стелажи на A-Z Solutions за съхранение на тежки товари. Способни да оптимизират наличното пространство те са проектирани като мобилни тежкотоварни модули с релси, вградени директно в пода. Такава система е компактен блок, имащ само една пътека за достъп, отваряща сепри необходимост от достъп до дадено ниво.

Правилните аксесоари

Аксесоари като метални предпазители, предпазващи изпадането на кръгли профили или тръби от конзолите, както и:  носещи плочи; вани за събиране на течности; контейнери;  покривни конструкции за използване на открито са разбира се, на разположение от A-Z Solutions.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти