Повече информация?

Телефон: +359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

Свържете се с екипа на A-Z Solutions

Оборудване на музеи

Оборудване за музей и музейни пространства от AZ Solutions

С нашите полични музейни стелажни системи ние предлагаме достъп до безценни колекции. И това иноваторски и чрез спестяване на място.
През нашия дългогодишен опит в областта на архивирането на специфични изделия отделяме специално внимание и грижи, каквито са и ценните и исторически колекции.

Оптимални полични решения

AZ Solutions е водеща в оборудването на музеи и доставка на съоръжение за съхранение на предмети на изкуство с иновативни,точно оразмерени и направени според нуждите на клиента полични стелажи, едрогабаритни стелажи,палетни стелажи, плъзгащи решетки за картини и плъзгащи сестени, както и подвижно стелажно оборудване. С нашата широка гама от продукти ние можем да изградим цялостна концепция и да Ви посъветваме и за най-малките детайли.Такаче ще получите най-доброто за Вашата инвестиция и това е, което вашата ценна колекция заслужава.

Спестете място с подвижни стелажи

Нашите мобилни стелажни системи и мобилни шкафове са умно решение да подържат вашите елементи близо до Вас с цел по-бързо и лесно обслужване. Електрически задвижваните подвижните стелажи са лесни за ползване и предлагат спестяване  на пространство и компактен начин за архивиране.

С множество аксесоари и в различни дизайни, можете да се изготвят индивидуални проекти според Вашите специфични нужди. С мобилните шкафове и мобилни стелажи вие печелите до 100% от капацитета или това е до 50% спестяване на пространството.

Оборудване за картини

Нашите стелажни системи предлагат Рамки за вашите картини и живопис с което се гарантира тяхната оптимална защита. Поставени в затворени зъбни системи  произведенията на изкуството са в безопасност от удари, прах и светлина.

Складово съхранение

AZ Solutions е вашият партньор за оборудване на депо за съхранение. Ние ще запазим Вашите ценни предмети, като същевременно ще оптимизираме и максимално увеличим съществуващото пространство. Може да предоставим съответната и най-подходяща полична система, адаптирана за специфичните Ви стоки.

Екипът на AZ Solutions ще се радва да помогнем. Изпратете ни запитване на  office.bg@a-z-solutions.eu или ни се обадете на +359 (2) 8921 680.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти