Офис

Офисни мебели и стелажи от A-Z Solutions

AZ Solutions създава повече място за вашите идеи.С нашата богата гама от стационарни офисни стелажи, мобилни стелажи и офисни мебели, предоставяме цялостни решения за обзавеждането на Вашия офис. Ние обръщаме внимание на ефективността и лесната  употреба.

Офисно обзавеждане от най-съвременен тип.

 

Офисни мебели и стелажи отA-Z Solutions предлагат неограничени възможности.С тази нова перспектива, можете да подобрите Вашия живот в офиса във всякаква форма и функционалност. Нашите създаващи пространство решения са гъвкави и могат да бъдат приложени в архиви, библиотеки, музеи, места за съхранение или съблекални. Модерният дизайн оставя трайно впечатление. И най-доброто от всичко: Управлението е чрез използване само на един пръст.

С мобилните системи от A-Z Solutions Ви се подсигурява място. Целта е да се използва всеки свободен квадратен сантиметър от Вашия офис и нямат място за излишни коридори за обслужване. С нашите спестяващи пространство мобилни решения тези проблеми са в миналото. С мобилните стелажни системи и мобилните шкафове на AZ Solutions можете да спечелите до 50% повече пространство, или 100% по-голям капацитет, отколкото в конвенционалните решения за съхранение.

Тази печалба на място, разбира се, също така увеличава благосъстоянието на служителите си, и по този начин не на последно място на бързината на изпълнение на задачите. Отворени работни места осигуряват комфортна обстановка и имат благоприятен ефект. Всички документи са надлежно прибрани по полиците на мобилните стелажи, не се съхраняват в отделни чекмеджета и по бюрата. Няма  “боклуци” натрупани на и около работното място.

Нашите гъвкави системи се предлагат в различни височини за да се адаптират към Вашите нужди. Те са идеални като разделител за стая. Може да се използват като решение за съхранение, или да служи като атрактивна оптична или акустична бариера, дори и в райони “Open Office”.

Мултифункционални системи с правилните аксесоари

Специален дизайн правят от подвижните стелажни системи модулни и дизайнерски мебели.

Можете да намерите информация за офис мебелите в нашия онлайн магазин на този сайт.

За различните версии на предлаганите от нас стелажни системи можете да получите разнообразни аксесоари. Така системите могат да се използват по различно предназначение:

Презентационни стелажи

Картотеки

Компактна система от полици

Офис шкафове

Сейфове

Гардероби

Архиви

Библиотеки

Кухни

Или можете да създадете свой собствен много специален стилаж – възможностите са почти неограничени. Обадете ни се: +359 (2) 8921 680 или ни изпратете Вашето съобщение на следния адрес:  office.bg@a-z-solutions.eu

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти