палетни стелажи

Стационарни палетни стелажи

A-Z Bullrack палетни стелажи и тежкотоварни стелажи.

Нашите палетни стелажи обхващат почти всички приложения за съхранение на палети с различни размери, тежести и покрития. Системата за съхранение има много приложения, като например: стелажи за кабели и варели, стелажи за тесни коридори, за вертикално съхранение на високи товари, драйв-ин стелажи, стелажи за съхранение на единични палета, високи стелажи-Сателитни системи, гравитационни стелажи и такива за съхранение на тежки товари. Както и  мобилни палети стелажи за спестяване на повече пространство за складиране.

За по-тежки товари, ние препоръчваме съхранение върху нашите тежкотоварни палетни стелажи.

мобилни палетни стелажи

Мобилни палетни стелажи

A-Z Solutions палетни мобилни стелажи

Мобилните палетни стелажи са с особено висок капацитет на съхранение. Мобилните палетни стелажи се преместват заедно като блок и се обслужват като стационарни палетни стелажи, но предимството им е, че имат нужда само от един коридор в целия блок. За да преместите даден мобилен палетен стелаж трябва да натиснете само желания бутон на устройството пред стелажа, за да се отвори дадения коридор. Натискането на бутона става ръчно или чрез избор от дистанционно от мотокариста, което има предимство в това, че коридорът е вече отворен в момента когато мотокара е достигнал желания стелаж.

Мобилните палетни стелажи могат да бъдат и леки палетни системи и такива с височина до 12 метра и с дължина на количка до 50 метра.

гравитационни палетни стелажи

Гравитационни палетни стелажи

A-Z Solutions гравитационни палетни стелажи

При палетни гравитационни стелажни системи палетите се зареждат от едната страна на стелажната редица, а се разтоварват от противоположната страна на системата. Предвижването им се извършва с помощта на тяхната тежест, която им позволява да се предвижват по съответно изчисления наклон. Предпоставка за предвижване по системата са естествено, ролковите ленти или непрекъснати ролкови транспортьори от които са изградени стелажите.

стелажи за кабели

Стелажи за кабели

A-Z Solutions стелажи за складиране на кабелни ролки

От A-Z Solutions Bullrack палетните стелажи чрез използването на подходящи аксесоари се получават стелажи за съхранение на кабелни ролки. Това са специални, издадени опори, монтирани в рамките на стелажа. Между двете опори е монтирана ос на която лежи макарата.

аксесоари

Аксесоари палетни стелажи

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти