Платформи за съхранение

Платформи

Платформи за съхранение от A-Z Solutions

 

Нашите платформи за съхранение на базата на стоманени и метални конструкции водят до  по-добро използване на съществуващите помещения. Затова и допълнителни нива за съхранение могат значително да подобрят ефективността при използване на височина на склад.

A-Z Solutions предлага разнообразие от структурни стоманени решения за зоната на съхранение. Независимо дали имате нужда от тях за разширяване на съществуващия Ви склад или за ново оборудване – ние сме Вашият компетентен партньор.

Ние обсъждаме с Вас целта, необходимото оборудване, функционирането и необходимия капацитет според размерите на помещението. След това можем да създадем за Вас персонализирани решения, които да отговарят на Вашите изисквания.

A-Z Solutions стоманени платформи

С нашите стоманени платформи, дори е възможно да се изгради допълнително офис пространство в производствено помещение или склад.

Допълнителни нива ще доведат до увеличаване на ценно пространство за съхранение. Нашите платформи издържат всяко натоварване на Вашите стоки и спестяват време за обслужване, според Вашите нужди.

Стоманени платформи и мецанини могат да бъдат единични или многоетажни. Внедряване на на стълбищното пространство, разбира се, се осъществява от A-Z Solutions

A-Z Solutions конструкционна стоманени и метална конструкция

Трябва ли стоманените компоненти или метални части да са стандартни? A-Z Solutions предлага индивидуални решения , използваики стандартни и нестандартни елементи, продиктувани изцяло от Вашите нужди. Завършващото покритие може да е грунд, прахово боядисване или поцинковане. При изпратен готов проект от Ваша страна и бррои на елементите, и ние проучваме възможността за производство.

A-Z Solutions проектира, доставя и монтира.

Стоманените и метални конструкции на A-Z Solutions са от най-високо качество.

Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте и се свържете с нас на: телефон +359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти