Решетъчни разделителни стени

Разделителни стени

A-Z Solutions решетъчни стени и прегради

 

A-Z Solutions има практични решения, когато става въпрос за пространствени разделяния. Лесен начин за монтиране, а в последствие и за премахване на преградните стени (офис прегради).

Мрежести разделително стени и решетъчни офис прегради

Решетъчни разделителни стени се използват предимно за пространствено разделяне. Особено подходящи мрежести стени за помещения и зали, където, за отделните стаи би трябвало да бъдат използвани общата вентилация и климатизация. Разбира се, решетъчните стени, също така, осигуряват защита срещу достъп. Новите системни разделителни стени са снабдени с обикновени или въртящи се врати или такива, от плъзгащи се елементи.

Решетките като част от поличния стелаж.

Решетъчни стени се използват също и като гръб към висока рафтова система, предпазваща я от  падащи части. Повечето от тези мрежи стени са монтирани като задната стена на полиците, както и в страничните рамки на системата.

Решетките се използват и самите те като полици, както и поставени върху гредите в палетните стелажи с цел, складиране на кутии. Решетки се използват за пътеки в многоетажни стелажни системи и като стълбища.

Разделителни стени, контейнери и офис прегради

Областта на загражденията включва стенни системи, изработени от метал, като вградена част от строителството на сградата, с необходимите  врати и прозорци, с облицовка от дървена обшивка с меламиново покритие, гипсокартон или тапети.

Преградите се използват в офиси като отделянето на самостоятелна стая или разделяне на офис на дялове. В складовете ние строим по този начин носещи етажни конструкции или заедно със стоманени платформи и многоетажни сгради.

Разделителните стени могат да се доставят и с акустични тавани и подове.

За клиенти, които искат да получат готова офисна единица в своя склад, ние предлагаме офис контейнери, които се доставят готови и с помощта на кран или мотокар се вкарват в залата и се фиксират. Голямото им предимство е, че местоположението им винаги може да се провени във времето. Складови контейнери, офис контейнери и санитарни контейнери, можете да разгледате на нашият специален уебсайт www.containerprofi.com.

Защита на складовата техника или стоки.

Тези клиенти, които имат скъпа техника или стока и искат да ги защитят от посегателство или достъп на външни лица също могат да ги отделят в обособено за целнта помещение, изградено от решетъчни стени.

Повече информация? Телефон: +359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти