САТЕЛИТНИ / ШАТЪЛ СИСТЕМИ

Сателитни / Шатъл системи

A -Z Solutions Shuttle-Satellite палетни стелажи.

 

Като системата Сателитните палетни стелажи се характеризират с висока степен на използване в складовете. Подобно на драйв-ин стелажите  те могат да работят с големи дълбочини. Съставени от много коридори, които се обслужват със сателитни колички. Предимството на системата за сателитно съхранение е бързото обслужване.

Под основните релси за носене на палетите са монтирани допълнителни, където се поставя и и движи сателита. Преместването на сателита на желаното ниво се извършва чрез мотокар. Предимството пред драйв-ин системите е, че не е необходимо да се губи време на влизане на кара в коридорите за зареждане.  Зареждането става с поставянето на палето винаги само в началото на стелажа. При зареждането на даден коридор се примества сателита в следващ.

Shuttle-Satellite палетни системи са подходящи за складиране на еднородни стоки в даден коридор, тъй като в дълбочина палетите са блокирани и няма достъп до тях докато не се освободят тези пред тях.

Не е необходимо специална складова техника за обслужването на този тип стелажи. Възможно е и опериране на совалката чрез дистанционно управление от страна на водача. По този начин, сателитната количка се позоционира в готовност да поеме новото пале докато транспортното средство все още се предвижва до необходимата му позиция за зареждане.

Броят на сателитите, които се използват, зависи от броя на операторите, както и честотата на оборота на Вашите палети.

A-Z Solutions сателитни колички се характеризират с ниска себестойност и дълъг живот на батерията.

Идеалната система за съхранение на бързооборотни стоки.

Повече информация? Телефон: +359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти