A-Z Solutions Bullrack палетни стелажи и стелажи за тежки товари

 

Нашите палетни стелажи обхващат почти всички приложения за съхранение на палети с различни размери, тежести и покрития. Системата за съхранение има много приложения, като например: стелажи за кабели и варели, стелажи за тесни коридори, за вертикално съхранение на високи товари. Към тежкотоварните стелажи спадат и драйв-ин стелажи, стелажи за съхранение на единични палета, високи стелажи-Сателитни системи и гравитационни стелажи. Както и  мобилни палети стелажи за спестяване на повече пространство за складиране.

За по-тежки товари, ние препоръчваме съхранение върху нашите тежкотоварни палетни стелажи.

A-Z Bullrack палетни стелажи

Нашите палетните стелажи са на разположение във вариант на поцинковани рамки и праховобоядисани греди. По желание други цветови комбинации между боядисани и поцинковани палетни елементи са възможни.

Без значение дали ще съхранявате европалети, специални палети, контейнери за насипни товари или пакети, всички стелажи са изгрдени с цел безопасното им използване.

Обхват от тегло до 1500 кг и стелажна височина до 16 метра, както и  24 тона натоварване  на модул може да бъде обхванато от нашата стандартна продуктова гама. Извън стандартните предложения се изработват специални конструкции за съхранение на тежки товари, в това число натоварване на двойка греди над 7,5 тона.

За високи палетни стелажи се залага на допълнително сеизмично укрепване, направено според изчисления на конструктори. Те от своя страна се съобразяват с района в който е построена сградата и вида на почвата под нея.

За описаните по-горе видове стелажи е необходима използваната височина и натоварването на стелажните нива, информация, която е  специфична за всеки проект поотделно. Това важи също и за специфични решения, които проектираме според нуждите на клиента да оползотвори пространството на помещения с нестандартни размери или при използване на нестандартни стоки.

За планиране и проектно консултиране, моля, свържете се с екипа на A-Z Solutions, който е на Ваше разположение: телефон: +359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти