широкоплощни стелажи

Широкоплощни стелажи

Широкоплощни стелажи от A-Z Solutions

Различни размери и тегла на стоките или документите изискват гъвкави решения и системи в областта на съхранение или оптималното използване на архива.

В зависимост от приложението на специализираните стоки и  товари, както и различните предимства на едрогабаритни стелажни системи е информацията, която използваме при избора на най-доброто решение за оборудване, което се база на функционалност, натоварване и монтаж. Тези стелажни системи са идеални за масовите стоки. Такава система може да се изгради на един или няколко етажа.  Дървени или метални плоскости, както и мрежести подове могат да се използват като търговски издание.

Нашите широкоплощни стелажи могат да се използват при индивидуални проекти.

Широкоплощните системи на A-Z Solutions са подходящи за всякакъв вид стоки. Дали от покритие в цвят, или поцинковани в нашата стандартна „SILVER LINE“ система, стелажните елементи са оразмерени и произведени за професионална употреба и отговарят на високите очакванията.

Ние проектираме стелажните системи според Вашите изисквания

Доверете се на нашия дългогодишен опит и познания в планирането и проектиране на стелажни системи. Екипът на A-Z Solutions е на Ваше разположение за допълнителни въпроси. Изпратете ни запитване или се свържете с нас на тел: + 359 (2) 8921 680 или office.bg@a-z-solutions.eu

A-Z Solutions – Вашият експерт за ефективни полични системи

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти