Архив

Фиксирани и мобилни архивни стелажи от AZ Solution

AZ Solutions предлага ефективно архивиране на документи. С нашето голямо разнообразие от архивни стелажи е гарантирана оптимална организация на вашите документи.
В днешно време, въпреки нарастващата цифровизация на подаване на документи, е важно и съхранението на оригиналите. Чрез нашият десетилетен опит ние можем да се погрижим за Вашите индивидуални нужди и да предложим персонализирани решения за архивиране.

Бъдещето при архивирането на документи

 

Нашите висококачествени  архивни стелажи и системи са напълно адаптирани към увеличаването на ефективността и производителността. AZ Solutions съчетава мобилни стелажи, подвижни шкафове и рафтове за офиса, за да отговарят на Вашите условия и нужди. Създаваме за Вас интелигентни решения и подсигуряваме допълнително пространство за съхранение. Нашата цел е оптимизирано използване на пространството и спестяване на скъпоструващи площи, без значение дали е за архив, офис, място във винарска изба или във външна постройка. Вие, сами ще се уверите, че системите са икономически ефективни, лесно достъпни, лесни за използване, и работещи надеждно в продължение на години.

Мобилни стелажи

Нашите мобилни стелажи са на разположение в различни дизайни и могат да бъдат оборудвани с допълнителни предни панели. Те се управляват или ръчно с помощта на манивела или с нашите модерни „Hands Free“ – електрическа система, управлявана само чрез натискане на един бутон.
Ако сте убедени в ефективността на мобилните системи, моля свържете се с нас достатъчно рано, за да уточним заедно пространствените изисквания, както тези към пода и разположение на помещението.

Мобилни шкафове

С нашите компактни архивни стелажи можете да оптимизирате пространството и да спечели, освен по-нисък наем и разходите за енергия,но и да получите по-голяма яснота и по-добър достъп до Вашите документи. Всичко това е съпътствано с лекотата при използването им.

Стационарни архивни стелажи

Нашите стелажи се предлагат в различни размери и са подходящи за разнообразни приложения, така че можете да използвате Вашия архив или място за съхранение ефективно.
В зависимост от специфичните стоки за съхранение, както и различните изискванията за обслужването им от AZ Solutions избираме за всеки клиент най-доброто решение на базата на функционалност, натоварване и изпълнение. Независимо дали в даден цвят или поцинковани, всички архивни стелажи и архивно оборудване са предназначени за професионална употреба и със сигурност ще отговорят на Вашите очаквания.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти