Офис

Офисни мебели и стелажи от A-Z Solutions

AZ Solutions създава повече място за вашите идеи.С нашата богата гама от стационарни офисни стелажи, мобилни стелажи и офисни мебели, предоставяме цялостни решения за обзавеждането на Вашия офис. Ние обръщаме внимание на ефективността и лесната  употреба.

Офисно обзавеждане от най-съвременен тип.

 

Офисни стелажи и мебели и от A-Z Solutions предлагат неограничени възможности.С тази нова перспектива, можете да подобрите Вашия живот в офиса във всякаква форма и функционалност. Нашите създаващи пространство решения са гъвкави и могат да бъдат приложени в архиви, библиотеки, музеи, места за съхранение или съблекални. Модерният дизайн оставя трайно впечатление. И най-доброто от всичко: Управлението е чрез използване само на един пръст.

Мобилните стелажи  и тяхната цел.

Целта е да се използва всеки свободен квадратен сантиметър от Вашия офис и нямат място за излишни коридори за обслужване. С нашите спестяващи пространство мобилни решения тези проблеми са в миналото. С подвижните стелажи и мобилните шкафове на AZ Solutions можете да спечелите до 50% повече пространство, или 100% по-голям капацитет, отколкото в конвенционалните решения за съхранение.

Подвижните стелажи и спечелването на повече място.

Тази печалба на място, разбира се, също така увеличава благосъстоянието на служителите си, и по този начин не на последно място на бързината на изпълнение на задачите. Отворени работни места осигуряват комфортна обстановка и имат благоприятен ефект. Всички документи са надлежно прибрани по полиците на мобилните стелажи, не се съхраняват в отделни чекмеджета и по бюрата. Няма  „боклуци“ натрупани на и около работното място.

Нашите мобилни стелажи се предлагат в различни височини за да се адаптират към Вашите нужди. Те са идеални като разделител за стая. Може да се използват като решение за съхранение, или да служи като атрактивна оптична или акустична бариера, дори и в райони „Open Office“.

Мултифункционални системи с правилните аксесоари

Специален дизайн правят от подвижните стелажи модулни и дизайнерски мебели.

Можете да намерите информация за офис мебелите в нашия каталог на този сайт.

За различните версии на предлаганите от нас подвижни стелажи можете да получите разнообразни аксесоари. Така системите могат да се използват по различно предназначение:

Презентационни стелажи

Картотеки

Компактна система от полици

Офис шкафове

Сейфове

Гардероби

Архиви

Библиотеки

Кухни

Или можете да създадете свой собствен много специален стелаж – възможностите са почти неограничени. Обадете ни се: +359 (2) 8921 680 или ни изпратете Вашето съобщение на следния адрес:  office.bg@a-z-solutions.eu

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НА A-Z SOLUTIONS

Контакти